Екстрадиційну перевірку щодо Каськіва призупинено

Екстрадиційну перевірку щодо Каськіва призупинено

Перевірку тимчасово зупинено – до моменту завершення розгляду клопотання Каськіва про надання політичного притулку

Екстрадиційну перевірку щодо екс-голови Держінвестпроекту Владислава Каськіва призупинено до моменту завершення розгляду його клопотання про надання політичного притулку. Про це повідомив журналістам заступник генерального прокурора України Євген Єнін.

«На даному етапі екстрадиційну перевірку щодо Каськіва призупинено до моменту завершення розгляду його клопотання про надання політичного притулку», – сказав Єнін.

Він зазначив, що за формальною процедурою, яка триває 1,5 місяця, й у разі, якщо Каськів не оскаржуватиме рішення компетентних органів Республіки Панама, перевірку буде завершено найближчим часом.

«Жодних ілюзій у тому, що пан Каськів намагатиметься затягнути цей процес, у нас немає. Відповідно ми розраховуємо, що процес триватиме приблизно шість місяців, після цього до трьох місяців триватиме процедура екстрадиційної перевірки», – сказав Єнін.

Нагадаємо, в ніч на 8 вересня Каськіва затримали у Панамі.

Панамський суд обрав Каськіву запобіжний захід у вигляді застави 600 тис. дол. США та обмежив його пересування Панамою.

Каськів подав клопотання про політичний притулок.

Нагадаємо також, що у Генеральній прокуратурі України хочуть запропонувати Каськіву угоду зі слідством, оскільки, на думку ГПУ, Каськів володіє важливою інформацією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: