«Это бессмысленно»: Путін пояснив, чому анексований Севастополь залишиться без грошей

«Это бессмысленно»: Путін пояснив, чому анексований Севастополь залишиться без грошей
Володимир Путін

Путін визнав, що в анексованому Севастополі дуже важка ситуація

Москва готова виділяти більше коштів на розвиток анексованого Севастополя, але це безглуздо, так як місто не зможе їх освоїти.

Про це заявив президент Росії Володимир Путін на зустрічі з класними керівниками випускних класів, відповідаючи на виступ вчителя з Севастополя.

«У Севастополі ситуація складна, набагато складніша, ніж в інших регіонах. Ми дали б (коштів на це - ред.) більше в два-три рази, але ви не зможете їх освоїти», - сказав Путін.

Президент РФ пояснив, що місто «просто не готове їх прийняти» - в ньому немає такої кількості робочих рук.

Нагадаємо, що відомий кримський проросійський блогер Олександр Горний у своєму пості на сайті «Эхо Москвы» визнав, що чиновники, які керують окупованою Феодосією, та депутати «Єдиної Росії» «примудрилися угробити це прекрасне місто за пару років і практично зірвати святкування 200-річчя великого художника-мариніста».

Блогер принагідно нагадав: саме у цьому місті «лідер «Єдиної Росії» і за сумісництвом прем'єр» Дмитро Медведєв сказав фразу «Грошей немає, але ви тримайтеся», «чим остаточно прославив Феодосію».

«Тут ще недавно було життя, тут були туристи. Зараз усе закрито і порожньо. Я не хочу більше звертатися ні до Путіна, ні до Сергія Аксьонову. Це не має сенсу. Мабуть, тягти нам цей хрест поки не відваляться ці товариші-чиновники, напившись бюджетних грошей і кровиночки народної», - резюмував Горний.

Дивіться також матеріал «Главкома»: «Шоковий стан мертвих міст. Фото розрухи в окупованому Криму»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: