Фінкомітет Ради рекомендує Порошенку звільнити Гонтареву

Фінкомітет Ради рекомендує Порошенку звільнити Гонтареву
Валерія Гонтарева

Комітет Верховної Ради з питань фінансової політики і банківської діяльності ухвалив рішення за рекомендацію президенту звільнити Гонтареву

Комітет Верховної Ради з питань фінансової політики і банківської діяльності рекомендував президенту Петру Порошенку звільнити Валерію Гонтареву з поста глави Національного банку. Про це сьогодні в парламенті заявив заступник глави комітету Руслан Демчак, повідомляє Hubs.

«Більшістю голосів ухвалили рішення за рекомендацією президенту подати подання про відкликання з посади голови Національного банку. Це звернення від комітету. Воно було подано народним депутатом від «Народного фронту» Віктором Романюком», - заявив парламентарій.

Цю інформацію підтвердив і народний депутат Віктор Галасюк. За його словами, звільнення Гонтаревої пов'язано з втратою главою НБУ «бездоганної ділової репутації».

Нагадаємо, вчора позафракційний депутат Сергій Тарута заявив, що ініціює звернення до президента Петра Порошенка про відставку Валерії Гонтаревої з поста глави Нацбанку. Він також закликав депутатів створити в парламенті тимчасову слідчу комісію, яка розслідує її діяльність.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: