Фіскали проводять обшуки у великій компанії в Одеському морському порту

Фіскали проводять обшуки у великій компанії в Одеському морському порту

Підставою для обшуків послужила угода, укладена «Олімпекс Купе Інтернешнл» у 2015 році

Державна фіскальна служба (ДФС) проводить обшуки в однієї з найбільших стивідорних компаній Одеського морського порту – «Олімпекс Купе Інтернешнл».

Про це розповіла Тетяна Титаренко, керівник юридичної компанії LeGran.TT, передає Liga.net.

Обшуки на території терміналу компанії проводять співробітники Офісу великих платників податків Києва ДФСУ на підставі постанови Шевченківського суду Києва. При цьому, «Олімпекс Купе Інтернешнл» як платник податків зареєстрована в Одесі.

«Підставою для обшуків послужила угода, укладена «Олімпекс Купе Інтернешнл» у 2015 році. ДФС вважає, що угода була укладена з сумнівним контрагентом», - зазначає видання.

Як розповіла Титаренко, співробітники ДФС вилучили частину документації та комп'ютерну техніку, а згодом «почали вимагати надати інформацію про всі вантажі, які перебувають на терміналі, включаючи дані про його власників».

У разі ненадання цих документів, співробітники ДФС начебто заявили, що заарештують всі вантажі на терміналі «Олімпекс Купе Інтернешнл».

За її словами, дана вимога не є законною, оскільки виходить за рамки постанови суду.

«Процесуально це буде виглядати наступним чином: вони вилучать все майно, що перебуває на терміналі, протягом 48 годин накладуть арешт, напишуть листа начальнику Одеської митниці про те, щоб заборонити митне оформлення - і термінал зупиниться, - сказала Титаренко, - Були погрози опечатати рубильники».

Нагадаємо, напередодні в Одесі обшукали підприємства, що будували дитячий табір «Вікторія».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: