ФСБ готує нову провокацію: бойовикам на Донбасі видали форму українських військових, – розвідка

ФСБ готує нову провокацію: бойовикам на Донбасі видали форму українських військових, – розвідка
Фото sharij.net

Очікується проведення масштабної провокації противника, яка може передбачати імітацію наступальних дій сил АТО на Донецькому та Слов’янському напрямках

Федеральна служба безпеки Росії передала донецьким бойовикам 200 комплектів польової форми Збройних Сил України з шевронами, кашкетами та знаками розрізнення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці у Facebook.

«Співробітниками ФСБ Росії доставлено 200 комплектів польової форми Збройних Сил України (з шевронами, кашкетами та знаками розрізнення), яку передано під особисту відповідальність командирам», - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, форму передали під особисту відповідальність командирам 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) – 50 комплектів для використання у районі Горлівки, 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк) – 50 комплектів для використання у районі Мар'їнки та 11-го окремого штурмового мотострілецького полку (Макіївка) – 100 комплектів для використання у районі Ясинуватої.

«У зв’язку з цим очікується проведення масштабної провокації противника, яка може передбачати імітацію наступальних дій сил АТО на Донецькому та Слов’янському напрямках», – заявили у розвідці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: