ФСБ відзвітувало про спецоперацію в житловому будинку в Петербурзі: знищено четверо бойовиків

ФСБ відзвітувало про спецоперацію в житловому будинку в Петербурзі: знищено четверо бойовиків
Фото 24tv.ua

Силовики розповіли, як при затриманні бойовики відкрили вогонь по співробітниках правоохоронних органів

Четверо бойовиків, які перебували у федеральному розшуку Росії, вбиті в результаті спецоперації в житловому будинку в Санкт-Петербурзі. Про це повідомив офіційний представник СК РФ Володимир Маркін, передає «Інтерфакс».

«У середу близько полудня в Санкт-Петербурзі в багатоквартирному будинку на Ленінському проспекті співробітниками регіонального УФСБ проводилися заходи по затриманню осіб, які перебувають у федеральному розшуку за звинуваченням в участі в незаконних збройних формуваннях на території Північно-Кавказького регіону», - розповів Маркін.

За його словами, при затриманні бойовики відкрили вогонь по співробітниках правоохоронних органів. «Вогнем четверо осіб, які знаходилися в квартирі, були знищені», - сказав він, додавши, що постраждалих серед мирного населення і співробітників правоохоронних органів немає.

Раніше повідомлялось, що в будинку знаходяться троє бойовиків.

Головним слідчим управлінням СКР по Санкт-Петербургу порушено кримінальну справу за ст. 317 КК РФ (посягання на життя співробітника правоохоронних органів), ст. 222 КК РФ (незаконний оборот зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв), повідомив представник СК РФ. Маркін зазначив, що зараз проводиться огляд місця події слідчими-криміналістами, встановлюються особи бойовиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: