ФСБ заявила про затримання українця в окупованому Криму

ФСБ заявила про затримання українця в окупованому Криму

Громадянина України, жителя Києва, 1987 року народження, окупанти затримали у пункті пропуску «Армянськ» на півночі Кримського півострова

Російські прикордонники затримали при спробі виїхати з Криму громадянина України, який перебуває у федеральному розшуку.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу Прикордонного управління Федеральної служби безпеки РФ по Республіці Крим.

«Співробітники прикордонного управління затримали чоловіка, який перебуває у федеральному розшуку, який мав намір сховатися від російських слідчих органів за кордоном», - йдеться в повідомленні.

Громадянина України, жителя Києва, 1987 року народження, окупанти затримали у пункті пропуску «Армянськ» на півночі Кримського півострова.

За даними ФСБ, він є підсудним у кримінальній справі відповідно до ч. 2 ст. 159 КК РФ («Шахрайство») і перебуває під підпискою про невиїзд.

Крім того, він був оголошений в розшук поліцією Феодосії, яка підозрює його в незаконному збуті наркотичних засобів і психотропних речовин.

Відносно підсудного змінили запобіжний захід на взяття під варту.

За інформацією прикордонного управління, з початку 2017 року прикордонники при спробі перетнути кордон РФ затримали понад 60 громадян, оголошених у федеральний, міждержавний і міжнародний розшук.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: