Ганна Герман вийшла на публіку – відвідала концерт у Палаці «Україна»

Ганна Герман вийшла на публіку – відвідала концерт у Палаці «Україна»
Герман відвідала концерт до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру

Екс-регіоналка прийшла на концерт до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру

У Палаці «Україна» відбувся концерт, присвячений 75-м роковинам трагедії Бабиного Яру. На захід, зокрема, завітали екс-депутат від Партії регіонів Ганна Герман, колишній міністр транспорту та зв’язку Євген Червоненко, архієпископ Євстратій Зоря, міністр культури Євген Нищук, народний артист і співпродюсер вечора Олександр Злотник та інші.

Очікувалося, що на вечір завітає президент Петро Порошенко. Та одразу ж після урочистих заходів у Бабиному Яру він вилетів до Ізраїлю – на похорон колишнього президента країни Шимона Переса. Президент Всесвітнього єврейського конгресу Рональд Лаудер, який відвідав Київ на роковини трагедії, з тієї ж причини поїхав з України ще напередодні.

Дивіться також Фоторепортаж з концерту до 75-річчя трагедії Бабиного Яру

Як повідомлялось, 4 серпня Герман з'явилась в ефірі телеканалу «112 Україна» у новому іміджі. Екс-соратниця Януковича, зокрема, змінила зачіску: стрижка «каре», пряме волосся. Обличчя ж 57-річної Герман продовжує вражати своєю молодістю. Захоплення екс-депутата спеціальними засобами, що вводяться під шкіру, аби розгладити зморшки - принаймні, така версія технології зміни зовнішності Герман неодноразово з'являлась у ЗМІ - не зміг приховати майстерний грим з великою кількістю засобу для віддзеркалення світла і «сяяння» шкіри.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: