Газманов заспівав пісню про Керченський міст і вирішив полетіти в окупований Крим

Газманов заспівав пісню про Керченський міст і вирішив полетіти в окупований Крим
Олег Газманов

Газманов хоче подивитися на «грандіозне будівництво» Керченського мосту

Російський виконавець Олег Газманов заспівав пісню про Керченський міст на пісенному фестивалі «Нова хвиля» в Сочі. Про це 14 вересня повідомив інфоцентр «Кримський міст».

«Це дійсно грандіозне будівництво. Це те, що, можливо, з'єднує нашу націю, наш народ. Мені дуже сподобалися слова: «... він створений руською душею, її робочими руками». Так просто і красиво. І це дійсно так. Хочу полетіти і подивитися на цей Кримський міст», – цитує Газманова прес-служба інфоцентру.

Переможець конкурсу пісень, присвячених будівництву Керченського мосту, водій із російського міста Іваново Леонід Чернишов, раніше сподівався, що його пісню виконає співачка Валерія.

Конкурс пісень і віршів, присвячених будівництву Керченського мосту, стартував у Росії 31 травня. 11 серпня стали відомі імена переможців.

Перше місце зайняла композиція Леоніда Чернишова з російського Іваново. На другому місці – пісня Валерія Зиміна й Івана Хіневича з Дзержинська в Білорусі. Третє місце в пісенному конкурсі посіла робота Євгена Челахова з Краснодара і Володимира Грачова з Москви.

Про необхідність побудувати перехід через Керченську протоку президент Росії Володимир Путін заявив відразу ж після анексії Криму – в березні 2014 року. Побудувати міст обіцяли до 2018 року, здати в експлуатацію – влітку 2019-го.

Українська сторона вийшла з договору з Росією про будівництво мосту в 2014 році – після анексії Криму Росією.

У серпні 2015 року СБУ заборонила Олегу Газманову в'їзд в Україну через підтримку агресії Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: