«Газпром» визнав, що санкції США гальмують «Північний потік-2»

«Газпром» визнав, що санкції США гальмують «Північний потік-2»
Проекти, які «Газпром» реалізує в області трубопровідного газу, можуть зіткнутися з труднощами

«Газпром» попередив інвесторів, що санкції США можуть стати причиною затримки інвестицій в розвиток трубопровідного транспорту

Російський «Газпром» попередив інвесторів, що санкції, введені США, можуть стати причиною затримки інвестицій в розвиток трубопровідного транспорту, і це може вплинути на їх завершення.

Як повідомляє Reuters, про це йдеться в проекті до планованого випуску єврооблігацій «Газпрому».

У червні Сенат США схвалив нові санкції проти Росії, що посилюють фінансування російських енергетичних компаній і їх проектів, які поки пригальмувала Палата представників США.

Проекти, які «Газпром» реалізує в області трубопровідного газу, включаючи «Північний потік-2» і «Турецький потік», глибоководні проекти на арктичному шельфі і сланцеві проекти в Росії або за її межами, можуть зіткнутися з труднощами, йдеться в документі.

Раніше в «Газпромі» стверджували, що компанія встигла отримати від європейських партнерів фінансування на будівництво «Північного потоку-2».

Нагадаємо, вчора президент України Петро Порошенко подякував держсекретарю США Рексу Тіллерсону за протидію будівництва «Північного потоку-2».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: