Генпрокуратура готує подання на чергового нардепа

Генпрокуратура готує подання на чергового нардепа
Юрій Луценко

Про підготовку подання повідомив Юрій Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що у ГПУ готується подання на чергового народного депутата. Про це він заявив в ході спілкування з журналістами в кулуарах Ради, повідомляє «112 Україна».

Нагадаємо, сьогодні регламентний комітет Ради передав на розсуд спікеру ВР Андрію Парубію подання щодо зняття недоторканності з депутата Вадима Новинського.

Як відомо, 3 листопада генеральний прокурор України Юрій Луценко оприлюднив фотокопію подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від Опоблоку Вадима Новинського. Луценко показав лише одну сторінку з подання і там ідеться про перевищення влади та скоєння злочинів спільно з Віктором Януковичем та правоохоронцями Києва при незаконному позбавленні волі архієпископа (нині митрополит. – Ред.) Драбинка, коли той був помічником нині покійного предстоятеля УПЦ Володимира Сабодана.

Луценко зазначив, що згода Верховної Ради на притягнення до кримінальної відповідальності Новинського дозволить передати до суду першу справу проти колишнього президента Віктора Януковича.

Читайте також статтю «Главкома» «Скандал у Генпрокуратурі: слідчий, що вручав повістку Новинському, втік за кордон»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: