Генпрокуратура відкрила кримінальну справу проти Вілкула

Генпрокуратура відкрила кримінальну справу проти Вілкула
Нардеп від Опозиційного блоку Олександр Вілкул

Кримінальне провадження проти Вілкула відкрито за підозрою в несплаті податків

Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження про несплату народним депутатом, співголовою фракції «Опозиційний блок» Олександром Вілкулом податків в особливо великому розмірі. Про це у п’ятницю, 21 липня, журналістам в Дніпрі сказав генпрокурор Юрій Луценко.

За його словами, справу відкрито в п'ятницю.

Генпрокурор заявив, що, якщо депутат сплатить всі необхідні податки, то не буде притягнутий до кримінальної відповідальності.

Раніше Луценко заявив про плани підготувати подання у Верховну Раду на зняття депутатської недоторканності з Вілкула через ухилення від сплати податків парламентарем.

5 липня в.о. начальника головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) у Дніпропетровській області Оксана Томчук повідомила, що Вілкул у 2015 році не сплатив до державного бюджету податків і зборів на 19,6 млн грн.

Нардеп Вілкул, у свою чергу, заперечує несплату податків. «Офіційно повідомляю, що будь-які звинувачення мене в несплаті податків є дешевим піаром. Вимагаю видати мені на руки акт перевірки», - написав Вілкул у Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: