Генпрокуратура зібрала докази артобстрілу бойовиків на Луганщині

Генпрокуратура зібрала докази артобстрілу бойовиків на Луганщині

Бойовики гатили по Золотому з артилерії

Слідчі задокументувала факти, що згодом стануть підґрунтям доказової бази у подальшому розслідувані кримінального впровадження

Зведена мобільна група представників Генеральної прокуратури України зафіксувала наслідки ворожого артилерійського обстрілу, внаслідок якого завдано істотної матеріальної шкоди приватним домогосподарствам в місті Золоте Луганської області.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За інформацією штабу, слідча оперативна група провела огляд місця події, вивчила та задокументувала факти, що згодом стануть підґрунтям доказової бази у подальшому розслідувані кримінального впровадження згідно з чинним законодавством нашої держави.

До слова, в суботу  російські найманці з мінометів, які заборонені Мінськими домовленостями, вчергове обстріляли житловий сектор населеного пункту Бердянське, що неподалік Маріуполя. В результаті обстрілу було зруйновано дах та стелю одного з будинків по вулиці Морській. Одна з мін призвела до загоряння будівлі. Також значних пошкоджень зазнали ще декілька споруд, розташовані неподалік епіцентру вибуху ворожого боєприпасу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: