Генпрокурор прокоментував затримання сина Черновецького в Іспанії

У Барселоні за підозрою у відмиванні коштів затримали Степана Черновецького, сина колишнього мера столиці Леоніда Черновецького.

Наразі у нас немає офіційної інформації. Ми направили інформаційний запит в прокуратуру Іспанії і вони нам її нададуть. Як правило, це потребує не менше місяця. Так Генеральний прокурор України Юрій Луценко прокоментував затримання Степана Черновецького в Іспанії, його слова у своєму Facebook процитувала речниця Лариса Сарган.

«Є декілька старих, в основному закритих справ по діяльності пана Черновецького-старшого на посаді міського голови Києва, які зараз активізовуються. І в наступний понеділок я заслухаю службовий рапорт новопризначеного прокурора міста Києва про стан старих, як здавалося, забутих справ. Сподіваюся, що не лише іспанська, але й українська феміда скаже своє слово», - наголосив Луценко.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Барселоні за підозрою у відмиванні коштів затримали Степана Черновецького, сина колишнього мера столиці Леоніда Черновецького.

15 липня Інструктажний суд №21 Барселони обрав затриманому синові колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степану запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: