Генштаб РФ наказав бойовикам на Донбасі припинити вогонь з 15 вересня

Генштаб РФ наказав бойовикам на Донбасі припинити вогонь з 15 вересня

Командування 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ віддало наказ продовжувати обстріли до зазначеного терміну припинення вогню

Генеральним штабом РФ віддано розпорядження російським окупаційним військам на тимчасово окупованих територіях сходу України про повне припинення вогню з 00:00 15 вересня ц.р. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
«У свою чергу командування 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ віддало наказ продовжувати обстріли до зазначеного терміну припинення вогню, що призвело до значного нарощування протягом минулої доби інтенсивності обстрілів позицій сил АТО, у т.ч. із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», – йдеться у повідомленні.
За даними української розвідки, по опорних пунктах наших підрозділів на слов’янському та донецькому напрямках було застосовано 122- та 152-мм артилерійські, а також 82- та 120-мм мінометні системи.
Основні зусилля противника зосереджувались на підтриманні боєготовності військ, а також ротації та посиленні передових підрозділів, додають у ГУР.
Також розвідка повідомляє, що продовжується ведення розвідки сил АТО. «Помічено два оперативно-тактичних безпілотних літальних апарати у зоні відповідальності ОТУ «Донецьк» (один з території РФ) та тактичний БПЛА – ОТУ «Маріуполь», – інформують у ГУР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: