Геращенко: Після перегляду відео в мене немає сумнівів у вині водія «Лексуса»

Геращенко: Після перегляду відео в мене немає сумнівів у вині водія «Лексуса»

На відео видно, як автівка їхала на червоне світло

У мережі з’явилось відео смертельної ДТП у Харкові, в результаті якої загинули шість осіб, а п’ятеро були госпіталізовані.

Аварію, яку видно на відео, прокоментував нардеп, радник глави МВС Антон Геращенко.

«З'явилося перше відео смертельного ДТП в Харкові. Після його перегляду у мене немає сумнівів у вині дівчини - водія «Лексуса». Вона поїхала на червоне світло на швидкості не менше 100 кілометрів на годину, коли інші машини почали рух на зелене світло світлофора (четверта секунда, правий нижній кут). За це тепер доведеться відповісти своєю свободою. Кримінальний кодекс передбачає для таких випадків до 10 років позбавлення волі», - написав Геращенко.

Суд арештував доньку харківського бізнесмена Олену Зайцеву, яка вчинила смертельну ДТП в Харкові, в результаті якої загинули 5 осіб.

У середу ввечері, 18 жовтня, у центрі Харкова сталася дорожньо-транспортна пригода, після якої автомобіль «Лексус» влетів у натовп пішоходів. За останніми даними, шестеро людей загинули, ще п'ятеро осіб госпіталізовані.

Начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Олег Бех заявив, що ДТП сталася через порушення правил дорожнього руху. Зокрема водій «Лексуса» рухалася на заборонний сигнал світлофора.

ЗМІ запевняють, що за кермом автомобіля «Лексус» RX 350 перебувала 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна, донька місцевого бізнесмена Олена Зайцева. У мережі вже опублікували фото дівчини.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Більш докладно про трагедію у Харкові читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: