Геращенко розповів, що відволікло загиблих патрульних у Дніпрі

Геращенко розповів, що відволікло загиблих патрульних у Дніпрі

Працівниця патрульної поліції ціною свого життя не допустила загибель мирних громадян, зазначив нардеп

Працівниця патрульної поліції під час злочину у Дніпрі вчасно не зреагувала, тому що відволіклася на якогось громадянина, особа якого вже встановлена.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив секретар Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко, коментуючи відео з поліцейськими під час трагедії.

«Там (на відео) є момент, при якому Ольга (поліцейська) дійсно відволіклася. І розплатилася за це ціною власного життя і її колеги. Вона могла стріляти в злочинця, і ми уважно аналізували кожну її мить, останні секунди її життя. Якщо б вона вистрілила в нього, вона могла влучити в мирних людей. Вона ціною свого життя не допустила загибель мирних громадян»,– заявив Геращенко.

За його даними, особа людини, з якою розмовляла патрульна, встановлена. Це інший водій маршрутки. Він вже допитаний і дав свідчення.

«Ніяких таємних моментів у цьому немає. Є окремі люди, які намагаються влаштовувати танці на кістках, знімають різного роду відео, намагаються таким чином отримати більше переглядів на YouTube. Цей злочин буде розслідувано у встановлені законом терміни»,– зазначив Геращенко.

Депутат також додав, що зараз міністр внутрішніх справ Арсен Аваков попросив у Кабміні кошти для того, щоб кожен патрульний поліцейський був забезпечений нагрудною відеокамерою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: