Геращенко: охоронець олігарха Димінського не перебував за кермом під час смертельної ДТП

Геращенко: охоронець олігарха Димінського не перебував за кермом під час смертельної ДТП
Місце ДТП на Львівщині

Поліція вручила Димінському повістку на допит на 23 серпня

Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що Національна поліція встановила відсутність провини охоронця бізнесмена, президента футбольного клубу «Карпати» Петра Димінського у ДТП, внаслідок якої загинула жінка.

Про це Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні вранці слідство законним чином отримало незаперечні докази того, що за кермом автомобіля Mercedes-Benz перебував точно не 43-річний охоронець Петра Димінського, який взяв провину за смертельну ДТП на себе», - написав Геращенко.

Він також зазначив, що поліція вручила Димінському повістку на допит на 23 серпня.

Водночас, за даними радника Авакова, бізнесмен вилетів з України в Швейцарію.

«Попереджаю Петра Димінського, що якщо Ви завтра не з'явитеся на допит до слідчого, і не здасте для експертизи пробу Вашої ДНК, це може бути непрямим доказом того, що за кермом Mercedes-Benz був зовсім не Ваш 43-річний охоронець. А це могли бути Ви або інша близька Вам людина», -додав Геращенко.

Він також зазначив, що справа знаходиться на контролі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції Сергія Князєва.

Нагадаємо, автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. З інформацією видання Zaxid.net, ймовірно, за кермом був сам бізнесмен, однак ця інформація не була підтверджена.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, який зазвичай їздить кортежем у машині охорони бізнесмена. Того дня автоескорт також супроводжував машину львівського бізнесмена.

Брат загиблої Степан Мацевко заявив, що за кермом автівки, що 18 серпня збила на смерть дівчину у Львівській області, перебував саме Петро Димінський.

Очевидці також зняли на відео олігарха Димінського на місці смертельного ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: