Гергій Тука: Росія не готова до повномасштабної війни

Гергій Тука: Росія не готова до повномасштабної війни
РБК Україна

Заступник міністра у справах окупованих територій побоюється провокацій.

Заступник міністра у справах окупованих територій Георгій Тука заявив, що Росія не готова до повномасштабних військових дій з Україною. Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє «Новое время».

Коментуючи останні події на півночі окупованого Криму, Тука висловив побоювання щодо можливих непередбачуваних провокацій з боку військових – з обох сторін.

«Що стосується Криму, я найбільше боюся, що під час цієї військової напруги в когось з військових не витримають нерви і може статися провокація з боку тієї чи іншої сторони. Це може бути використано як мотив для подальших дій з боку РФ», – вважає чиновник.

«До повномасштабних військових дій Росія не готова, ій вистачає залишків здорового глузду цього не робити. Що стосується провокаційних дій, тактичних дій з метою захопити будь-який населений пункт – це я допускаю», – заявив заступник міністра.

12 серпня 2016 року в ГУР повідомили, що противник ще до зими може спробувати захопити стратегічні об’єкти на окупованих територіях Донбасу. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: