Герої «бурштиновї справи» не прийшли в ГПУ отримати повідомлення про підозру

Герої «бурштиновї справи» не прийшли в ГПУ отримати повідомлення про підозру
Борислав Розенблат і Максим Поляков

Юрій Луценко збирався сьогодні о 14:30 вручити Бориславу Розенблату і Максиму Полякову повідомлення про підозру

Народні депутати Максим Поляков і Борислав Розенблат не з'явилися у Генеральну прокуратуру для отримання повідомлення про підозри. Про це повідомила у коментарі Укрінформу прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

«Розенблат віддзвонився і сказав, що фізично не може вийти з Верховної Ради через блокування мітингувальників. А Поляков продовжує шоу в парламенті», - зазначила вона.

На запитання, коли Розенблату і Полякову вручать повідомлення про підозри, прес-секретар генпрокурора відповіла: «На п'яту годину ми їдемо до Верховної Ради з поданням на Добкіна. Далі будемо дивитися».

Напередодні генпрокурор Юрій Луценко заявив, що має намір сьогодні о 14:30 вручити цим нардепам повідомлення про підозри.

Нагадаємо, 11 липня Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Максима Полякова, але відмовила ГПУ в затриманні та арешті нардепа.

Депутати підтримали подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Борислава Розенблата, проте на затримання та арешт Розенблата в Ради не вистачило голосів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: