Глава Генічеського району не виключає терактів на свердловинах Онищенка

Глава Генічеського району не виключає терактів на свердловинах Онищенка
Голова Генічеської РДА Олександр Воробйов

Нардепу-втікачу належать п’ять свердловин на Арабатській стрілці

На будь-якій зі свердловин Стрілкового родовища, розташованого на Арабатській стрілці, може статися теракт, адже держава не контролює їхню безпеку.

Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов.

«Залишається дуже велике питання: чому держава надала у приватну власність стратегічний об’єкт? На мою думку, ця станція є стратегічним об’єктом, який держава не мала права віддавати до приватних рук. Тобто від приватних підприємців залежить безпека цих об’єктів. Де гарантія того, що не буде скоєно якийсь теракт біля того крану, який є на моєму відео? Де гарантія, що до тих газових стволів не підійдуть ворожі кораблі і не вчинять якоїсь провокації? Немає гарантії жодної! Яка безпека? Безпека нульова. От у цьому проблема. Тому й прошу журналістів донести цю інформацію до центральної влади…», - сказав чиновник.

Він пояснив, що нардепу Олександру Онищенку зараз належать усі свердловини Стрілкового родовища.

«У нас є п’ять свердловин, всі вони працюють. Як я вже казав, максимум вони можуть надати до 70 тисяч кубометрів газу на добу... Так, Онищенко володіє всіма цими свердловинами», - зазначив Воробйов.

За його словами, фірму-власника свердловин,  компанію «Пласт», очолює житель Криму. На об’єктах також працюють кримчани.

«Я це питання контролюю, там нормальні люди, нормальні фахівці. Тому він (Онищенко) ніякої провокації не вчинить», - запевнив голова РДА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: