Глава Нацполіції призначив начальника новоствореного управління ювенальної превенції

Глава Нацполіції призначив начальника новоствореного управління ювенальної превенції
Голова Національної поліції Сергій Князєв

Очолить управління полковник поліції Лариса Зуб

В понеділок, 17 липня, голова Національної поліції Сергій Князєв підписав наказ про створення управління ювенальної превенції замість існуючого відділу.

Про це сьогодні Князєв повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 «Поряд з іншими державними установами від ефективності роботи цієї служби залежать здоров'я, безпека і часто життя дітей. Тут і протидія та попередження випадків сімейного насильства, і робота з дітьми, які порушили закон, і робота з тими дітьми, які залишилися без батьківського піклування, і розшук дітей», - повідомив Князєв.

На посаду керівника призначено полковника поліції Зуб Ларису, яка понад 10 років очолювала відділ ювенальної превенції в Києві та має освіту психолога.

«Саме цим керівником успішно ініційовано збільшення санкції ст. 156 КК про розбещення неповнолітніх, яка передбачала від 3 до 5 років позбавлення волі, а стала від 5 до 8 років. Також вона стала одним із ініціаторів внесення відповідальності в Кримінальний кодекс за використання дітей у жебрацтві», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Князєв нещодавно розповів, що з початку заснування Нацполіції загинули 18 правоохоронців, ще 700 поліцейських були поранені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: