Глава Нацполіції: У ситуації з ДТП із велосипедистами багато запитань

Глава Нацполіції: У ситуації з ДТП із велосипедистами багато запитань

Нині тривають слідчі дії у рамках розслідування ДТП із велосипедистами в Київській області

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомила, що нині тривають слідчі дії у рамках розслідування ДТП із велосипедистами в Київській області. Про це вона сказала сьогодні журналістам у Києві.
«Це жахлива трагедія. Поки що тривають слідчі дії. Ми вже знаємо, що затримали людину, це іноземець. Ми працюємо з консульством цієї країни, яку він представляє, і з прокуратурою», – повідомила Деканоїдзе.
За її інформацією, троє дітей і тренер перебувають у реанімації.
«У мене особисто дуже багато запитань, чому вони були без супроводу, чому ніхто не знав, що їдуть діти на велосипедах. Асфальт не був мокрим, і є дуже багато запитань, чому так сталося», – сказала вона.

Нагадаємо, у четвер, 1 вересня, о 18:30 на трасі Київ – Чернігів водій вантажівки DAF, зареєстрований в іншій країні, скоїв наїзд на групу дітей та їхнього тренера, які рухалися на велосипедах у попутному напрямку. 
Внаслідок ДТП 12-річний хлопчик від одержаних тілесних ушкоджень загинув на місці. 34-річного спортивного тренера і сімох дітей з різними пораненнями доправлено до лікарні. Четверо з потерпілих перебувають у реанімації.
За уточненими даними поліції, за кермом вантажівки був 22-річний громадянин іншої держави, його затримано
На місці аварії працює слідчо-оперативна група поліції. З'ясовуються всі обставини трагедії і наявність алкоголю в крові водія.
Правоохоронці повідомили про ДТП консулу держави, в якій зареєстрований водій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: