Секретар РНБО розказав, чому не було введено воєнний стан, коли Росія почала наступ на Донбас

Секретар РНБО розказав, чому не було введено воєнний стан, коли Росія почала наступ на Донбас
Олександр Турчинов

Потрібно було вибити у Росії аргументи щодо «законного» президента Януковича, а для цього – провести вибори, обрати визнану всім світом владу

Коли розгорілася війна на Донбасі, було оголошено про антитерористичну операцію, а не воєнний стан, тому що вже почалася президентська виборча кампанія. Про це розповів секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, пише «Цензор».

«Скажу відверто. Були пропозиції у зв'язку з агресією РФ на Донбасі ввести воєнний стан і продовжувати керувати країною необмежений час. Адже доки діє воєнний стан, жодні вибори не проводяться», – пояснив він і додав, що Україні потрібна була легітимна влада, визнана всім світом.

«Потрібно було вибити у Росії аргументи щодо «законного» президента Януковича. Тому необхідно було терміново провести чесні, прозорі, демократичні президентські вибори. Вибори, результати яких буде визнано всім світом», – сказав він.

Як раніше повідомлялося, раніше Турчинов також розповів, що коли на півострів прийшли «зелені чоловічки», кримські військові почали масово зраджувати Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: