Голова російської федерації боротьби побив спортсменку за програш на Олімпіаді

Голова російської федерації боротьби побив спортсменку за програш на Олімпіаді

Інна Тражукова заявила, що Маміашвілі двічі вдарив її по обличчю

Росіянка Інна Тражукова, яка виступає в категорії до 63 кілограмів у вільній боротьбі, заявила про те, що голова Федерації спортивної боротьби Росії Міхаіл Маміашвілі побив її після програшу на Олімпіаді в сутичці за бронзу полячці Моніці Міхалік.
Про це спортсменка повідомила виданню «Спорт-Экспресс».
«Мене зустрів президент федерації Міхаіл Маміашвілі в нетверезому стані. Він грубо розмовляв і вдарив мене двічі по обличчю. Все це відбувалося при свідках. Після прильоту до Росії я планую написати заяву в прокуратуру, а також повідомити про даний інцидент міністру спорту Росії. Я ж не в рабстві, щоб через програну сутичку так зі мною поводитись», – розповіла спортсменка.
Маміашвілі також прокоментував виданню ситуацію.
«Тут приїхав кожен за прапор, за країну, за команду, за сім'ю і за прізвище битися. А я цього відношення не побачив: ну, я програла, я думала, а потім через п'ять хвилин ходить – в соцмережах колупається. А що я повинен був з нею робити? Знайти заспокійливі слова? Кому? Дома треба було сидіти! Ось всі кажуть: Маміашвілі в жорсткій формі спілкується. А як я повинен спілкуватися? Соплі підтирати?», – сказав він.
Пізніше, в розмові з «Р-Спорт» голова федерації був більш стриманий і просто заявив, що зі спортсменкою відбулась «жорстка розмова».
На інцидент вже відреагували міністр спорту Росії Віталій Мутко, який пообіцяв розібратися, і глава Олімпійського комітету Росії Олександр Жуков, який просто зауважив, що «керівникам треба намагатися тримати себе в руках».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: