Google запустив в Україні сервіс з пошуку авіаквитків

Google запустив в Україні сервіс з пошуку авіаквитків
Головна сторінка сервісу

Сервіс зокрема дає можливість відстежувати вартість квитків на обраний рейс

В Україні почав працювати сервіс «Google Авіаквитки», який допомагатиме користувачам шукати квитки для авіаперельотів.

«Наприклад, ви плануєте поїздку з Києва до Лондона, і у вас немає особливих переваг, якою авіакомпанією летіти, і ви не прив'язані до конкретної дати. «Google Авіаквитки» може порекомендувати альтернативні аеропорти або дати поїздки, які дозволять знизити витрати на переліт, а також запропонує інформацію з прогнозом, коли ціни на авіаквитки можуть зрости і на скільки», - йдеться у офіційному блозі Google.

Сервіс дає можливість відстежувати вартість квитків на обраний рейс, й система буде повідомляти про всі зміни ціни в «Google Асистенті» та електронною поштою.

Також «Google Авіаквитки» мають функцію «Огляд», яка показуватиме популярні напрямки у період відпусток.

До слова, взербайджанська лоукост авіакомпанія Buta Airways 5 вересня почала виконувати рейс Київ-Баку з аеропорту «Київ».

У вересні також стало відомо, що італійська авіакомпанія Ernest Airlines цього року почне польоти з київського аеропорту «Жуляни» в Бергамо і Неаполь, а також зі Львова до Бергамо, Венеції та Неаполя.

Читайте також інтерв’ю «Главкома» з директором «Google Україна»: Дмитро Шоломко: Доходи Google в Україні стрімко зростають – на 60% за рік у доларах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: