ГПУ купила чотири промислові ксерокси, щоб надрукувати 4 млн документів справи податківців

ГПУ купила чотири промислові ксерокси, щоб надрукувати 4 млн документів справи податківців
Затримання податківців та їх доставка до Києва на гелікоптерах

Матіос сподівається, що розслідування справи податківців закінчиться цього року

Генеральна прокуратура купила чотири промислові ксерокси для виготовлення аркушів процесуальних документів у справі затриманих податківців. Про це розповів в інтерв’ю «Главкому» головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

Він підкреслив, що справа податківців, яких затримували у травні цього року і доставляли до Києва на гелікоптерах, дуже непроста.

«З моменту затримання податківців, а це було 24 травня, пройшло всього-на-всього чотири місяці. Економічне справи — це не п’яний мордобій, коли комусь в пику дали. Тут все набагато складніше», - сказав Матіос.

Він висловив сподівання, що розслідування закінчиться цього року, підозрювані отримають змогу ознайомитися зі справами до Нового року.

«Я дуже в це вірю. Дуже багато роботи, рутинної юриспруденції, яка нікого не цікавить. Скажу тільки, що Генпрокуратура вже купила чотири промислові ксерокси. Знаєте, скільки ми виготовили аркушів процесуальних документів? Більше чотирьох мільйонів. Кожен із підозрюваних має право на п’ять адвокатів. У нас всього у цій справі – 46 підозрюваних. Хтось у розшуку, хтось тут перебуває, хтось заплатив заставу, хтось – під арештом. Кожному ми повинні надавати копію документів», - розповів Матіос.

За його словами, у прокуратурі є четверо осіб, які кожен день у респіраторах множать документи для розгляду їх у суді.

Нагадаємо, раніше Матіос повідомив, що на нього було скоєно два замахи через арешт 16 із 23 затриманих податківців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: