ГПУ затримала на хабарі директора одного з держпідприємств

ГПУ затримала на хабарі  директора одного з держпідприємств

 Сума неправомірної вигоди була вилучена в ході огляду місця події.

Фото: Львівські новини

Вирішується питання про вручення підозри

Директора одного з державних підприємств затримали на хабарі за надання в оренду майна Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Про це повідомляє пресс-служба Генеральної прокуратури України.

«Встановлено, що протягом березня-квітня 2017 зазначений директор вимагав у підприємця неправомірну вигоду за надання в оренду без укладання відповідних договорів, державного майна Міністерства енергетики та вугільної промисловості України», - йдеться в повідомленні.

Директора затримали у службовому кабінеті при отриманні хабара у розмірі 30 тисяч гривень.

Сума неправомірної вигоди була вилучена в ході огляду місця події.

На даний момент вирішується питання про вручення підозри по 3 ч. ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) КК України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з відстороненням від посади.

Директора одного з державних підприємств затримали на хабарі за надання в оренду майна Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Про це повідомляє пресс-служба Генеральної прокуратури України. "Встановлено, що протягом березня-квітня 2017 зазначений директор вимагав у підприємця неправомірну вигоду за надання в оренду без укладання відповідних договорів, державного майна Міністерства енергетики та вугільної промисловості України", - йдеться в повідомленні. Повідомляється, що директора затримали у службовому кабінеті при отриманні хабара у розмірі 30 тисяч гривень. Сума неправомірної вигоди була вилучена в ході огляду місця події. На даний момент вирішується питання про вручення підозри по 3 ч. ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) КК України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з відстороненням від посади.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/gpu-zaderzhala-direktora-odnogo-gosudarstvennyh-1492764861.html

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: