Грицак підтвердив викрадення бойовиками родича співробітника СБУ

Грицак підтвердив викрадення бойовиками родича співробітника СБУ
Василь Грицак

Доля чоловіка невідома, повідомив Грицак

Голова Служби безпеки України Василь Грицак підтвердив викрадення бойовиками на Донбасі родича співробітника СБУ. Про це він сказав на брифінгу в Краматорську.

«Так, на жаль, дійсно захопили родича нашого співробітника. Так, на жаль, усі хлопці, які працюють, залишившися вірними присязі, в першу чергу в Донецькому та Луганському управліннях (СБУ), їхні сім’ї залишаються вразливими, тому що багато в кого родичі – батьки, матері – проживають на непідконтрольних нам територіях, і як тільки офіцер проявляє себе активною роботою щодня в ім’я України, даючи якісь результати, часто-густо до нього додому приходять представники так званого МДБ ДНР або ще хтось з того боку і починають лякати. Бачите, дійшли вже до того, що починають забирати (родичів), шантажуючи наших співробітників», – заявив Грицак.

«На жаль, невідома точна доля того родича», – зауважив він.

Грицак зазначив, що зазвичай доля тих, кого «заарештовують» у «ДНР-ЛНР», доки СБУ сама їх не знайде через оперативні можливості, невідома.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що 1 листопада у Донецьку бойовики викрали жителя Маріуполя, який є братом співробітника СБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: