Гройсман доручив головам ОДА до 15 вересня провести колегію щодо стану підготовки до опалювального сезону на місцях

Гройсман доручив головам ОДА до 15 вересня провести колегію щодо стану підготовки до опалювального сезону на місцях

Голова Уряду розгляне можливість направити на ці колегії міністрів, Віце-прем'єр-міністрів для того, щоб зрозуміти реальний стан справ на місцях щодо підготовки до осінньо-зимового періоду

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив усім головам обласних державних адміністрацій до 15 вересня провести колегію для обговорення стану підготовки до опалювального сезону на місцях. Про це Голова Уряду заявив під час наради щодо розгляду проблемних питань в енергетичній галузі та заходів з підготовки паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2016-2017 рр. у форматі Антикризового енергетичного штабу у вівторок, 30 серпня.

«Доручення Прем'єр-міністра. Усім головам адміністрацій. До 15 вересня провести колегію щодо стану підготовки до опалювального сезону, зимового. Я думаю, що перед 15 провести колегію, на якій вони прозвітують щодо готовності тепла», - зазначив Володимир Гройсман.

Голова Уряду розгляне можливість направити на ці колегії міністрів, Віце-прем'єр-міністрів для того, щоб зрозуміти реальний стан справ на місцях щодо підготовки до осінньо-зимового періоду.

«Я вважаю, нам потрібно до середини вересня провести колегію у кожній області, щоб кожен мер, кожен керівник управління прозвітували, що вони роблять у цьому питанні. А то у мене є таке враження, що на місцях особливо вже ніхто не переймається тим, щоби систематизувати цю роботу. Хто має конкретні проблеми, той це робить, але, за великим рахунком, я не чую, щоб зібрали, поставили завдання, забезпечували виконання і якісно підготували до зими увесь комплекс», - зазначив Володимир Гройсман.

Прем'єр-міністр нагадав, що залишилося 1,5 місяці перед початком опалювального сезону та закликав представників усіх відповідальних за підготовку міністерств і відомств до злагодженої роботи.

«Я розраховую на те, що ми зможемо пройти осінньо-зимовий період достатньо стабільно. Але це залежить від роботи кожного присутнього, - підкреслив Володимир Гройсман. - Мені важливо, щоб ви, як годинник, спрацювали. Не на Уряд, не на мене - на нашу країну, на людей. Це дуже важливе питання».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: