Гройсман на три дні летить до Великої Британії

Гройсман на три дні летить до Великої Британії
Глава уряду України Володимир Гройсман

Володимир Гройсман зустрінеться з прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей

5-7 липня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман здійснить візит до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, де візьме участь у конференції з питань реформ в Україні. Про це повідомляє прес-служба уряду.

Гройсман проведе зустріч з прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей. 

Глава уряду України візьме участь у засіданні Ради директорів Європейського банку реконструкції та розвитку та зустрінеться з президентом ЄБРР Сумою Чакрабарті.

6 липня  Гройсман візьме участь в пленарному засіданні конференції з питань реформ в Україні. Програмою візиту передбачена спільна прес-конференція з державним секретарем Великої Британії у закордонних справах Борисом Джонсоном.

Також заплановані зустрічі з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд, з головою та членами парламентської групи зі зв’язків з Верховною Радою України, з лідерами британського бізнесу.

7 липня Гройсман візьме участь у інвестиційній конференції Dragon Capital, дасть інтерв’ю низці провідних засобів масової інформації, зустрінеться з лідерами української громади та духовенства.

Як повідомлялося, на своєму засіданні 4 липня Кабінет міністрів створив Раду з міжнародної торгівлі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: