Гройсман обіцяє армії підтримку на «економічному фронті»

Гройсман обіцяє армії підтримку на «економічному фронті»
Володимир Гройсман

Пріоритет уряду – забезпечити українське військо всіма необхідними фінансовими та технічними ресурсами, зазначив Гройсман

Уряд «на економічному фронті» буде все робити для того, щоб підтримати військових, забезпечити армію надсучасним озброєнням. Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі із інструкторсько-викладацьким складом 199-го навчального центру Високомобільних десантних військ Збройних сил України – учасниками АТО 2014–2016 років, повідомляє прес-служба Кабміну.

«Наше завдання і перший пріоритет роботи уряду – маємо забезпечити українське військо всіма необхідними фінансовими, технічними ресурсами для того, щоб наші воїни отримали забезпечення, озброєння і все те, що необхідне для ефективної оборони нашої країни», – заявив прем’єр.

Він нагадав, що нещодавно за рішенням Ради національної безпеки і оборони України уряд напрацював зміни до Державного бюджету країни, де визначив додатково 3,8 млрд грн на матеріально-технічне забезпечення військових.

Наступного року уряд планує збільшити фінансування армії на 14 млрд грн. «Це дасть можливість при раціональному використанні цих ресурсів значно підвищити забезпечення і озброєння (армії)», – зазначив Гройсман.

Прем’єр також наголосив на бажанні, щоб українське військо мало надсучасне озброєння. Сьогодні є відповідні розробки, зазначив він.

«Фактично, можна сказати, що за кілька років українське військо відбулося, і зараз наше завдання – максимальне забезпечення, нова техніка, нове озброєння, все те, що дасть можливість воїнам бути ефективними і підвищувати безпеку наших воїнів», – сказав Гройсман.

Голова уряду висловив переконання, що сучасні розробки, які є сьогодні в Україні, слугуватимуть для підвищення ефективності дій Збройних сил України.

Нагадаємо, сьогодні українці відзначають День захисника України

Президент України Петро Порошенко привітав співвітчизників з Днем захисника України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: