Гройсман очікує ухвалення Радою трьох реформ восени

Гройсман очікує ухвалення Радою трьох реформ восени
Глава уряду Володимир Гройсман у Раді
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Гройсман проситиме, щоб Рада восени почала роботу з розгляду реформ освіти, охорони здоров'я і пенсійної реформи

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман очікує на ухвалення медичної та освітньої реформи уже восени. Про це він заявив на годині запитань до уряду у Верховній Раді.

«Ми восени будемо просити вас, колеги, розпочати свою роботу з розгляду трьох реформ: освіта, охорона здоров’я і пенсійна реформа», – сказав Гройсман.

«До того часу буде підготовлено до другого читання всі ці закони. Деякі вже підготовлені. І будуть потребувати нашої з вами підтримки для того, щоб змінювати країну», – додав він.

Прем’єр зазначив, що пенсійну реформу вже ухвалено за основу.

Гройсман зазначив, що у порядку денному Верховної Ради на 13 липня стояла «дуже важлива реформа медицини, реформа освіти». «Це реформи, які покликані змінити якість життя українських громадян. Люди мають отримати якісну освіту, якісну систему охорони здоров’я, якісне пенсійне забезпечення – це все може бути прийнято і буде прийнято, я вірю, у стінах парламенту», – заявив він.

Після заключного слова Гройсмана члени Кабінету міністрів покинули сесійну залу парламенту.

Як відомо, громадськість очікувала, що до канікул Верховна Рада ухвалить освітню та медичну реформи, але парламент так і не взявся за них цього тижня й не став продовжувати поточну сесію.

Нагадаємо, 13 липня депутати підтримали у першому читанні урядовий законопроект № 6614 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій. Проект закону входить до пакету законопроектів щодо пенсійної реформи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: