Гройсман презентував модернізований зал засідань уряду

Гройсман презентував модернізований зал засідань уряду
Володимир Гройсман

Уряд впроваджує нове обладнання та повноцінне електронне врядування, що підвищить відкритість його діяльності та зменшить витрати, зазначив прем'єр

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на початку засідання Кабінету міністрів презентував модернізований зал засідань.

Уряд впроваджує нове обладнання та повноцінне електронне врядування, що підвищить відкритість його діяльності та зменшить витрати, зазначив прем'єр.

«Нам потрібно підвищити прозорість роботи уряду і нашу технологічність. Більше того, нам треба зменшувати витрати на операційну діяльність уряду. І впровадження нових технологій дає нам можливість бути відкритими, прозорими, оперативними, швидко приймати необхідні рішення. Для цього ми впроваджуємо повноцінне електронне врядування в уряді», - заявив Гройсман

Так, оновлено обладнання для роботи засідань Кабінету міністрів і програмне забезпечення, зокрема щодо фіксації прийняття рішень, обробки тексту, впровадження електронного документообігу, повідомив прем’єр.

Такі нововведення будуть сприяти зменшенню витрат на операційну діяльність і підвищенню відкритості діяльності уряду, наголосив Гройсман.

Створений та вдосконалений програмно-апаратний комплекс інформаційно-медійного супроводження засідань уряду дозволить забезпечити сучасними аудіовізуальними системами та засобами різноманітні заходи (засідання, наради тощо), які проводяться в залі засідань на найвищому рівні.

Вони значно підвищать ефективність комунікації в ході відповідних заходів, забезпечать якісне сприйняття інформації, якою будуть обмінюватися учасники засідань, дозволять використовувати інформаційні матеріали в електронному вигляді.

Комплекс технічних засобів та програмних систем малого залу засідань Кабінету міністрів України становитиме собою єдине інформаційно-медійне та комунікаційне середовище, яке забезпечить ефективний доступ до інформації учасників засідань та обмін інформацією між ними в процесі обговорення та прийняття рішень щодо актуальних питань розбудови держави, проектів нормативних актів уряду тощо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: