Гройсман просить Microsoft допомогти з реформами

Президент Microsoft Грентхем відзначив досягнутий урядом прогрес у проведенні реформ

Уряд готовий поглиблювати співпрацю із компанією Microsoft.

Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі із президентом Microsoft по Центральній і Східній Європі Дональдом Грентхемом, повідомляє прес-служба КМУ.

«Ми потребуємо технологічних рішень і вашої підтримки у впровадженні різних програм. Україна цього потребує сьогодні: і впровадження повноцінного електронного урядування, і інших систем для нас є дуже важливими. Ми хочемо бути ефективними. Для цього нам потрібно активізувати усі сервіси, які ми надаємо, зробити їх доступними, зрозумілими, зручними, а також управління тими процесами, які є у нашому секторі», – зазначив він.

«Україна активно реформується, тому для нас дуже важливо, щоб рішення, які ми запроваджуємо, були сучасними і повністю відповідали нашим потребам», – наголосив Гройсман.

Сторони обговорили можливості співпраці у напрямках електронного врядування, сферах боротьби з корупцією, податкової системи та митної служби, а також охорони здоров'я.

У свою чергу президент Microsoft Грентхем відзначив досягнутий урядом прогрес у проведенні реформ.

«З точки Microsoft ми бачимо успіх України у сфері економічних реформ, коли технологія знаходиться у самому її серці», – зазначив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: