Гройсман розповів, скільки йому залишилося до пенсії

Гройсман розповів, скільки йому залишилося до пенсії
Володимир Гройсман спілкується з пенсіонерами

Прем’єру залишилося півтора року, щоб отримати 25 років трудового стажу

Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману до виходу на пенсію залишився 21 рік, при цьому на сьогодні його трудовий стаж становить 23-24 роки.

Про це Гройсман повідомив у ході брифінгу в Луцьку.

«Мені 39 років, до пенсії мені залишився 21 рік. У мене трудовий стаж 23-24 роки. Фактично, мені залишилося півтора року, щоб отримати 25 років трудового стажу», - зазначив він.

«За великим рахунком, якщо ми приплюсуємо 21 рік, який залишився мені до пенсії, і 23 роки стажу, то це 44 роки трудового стажу, а на даний момент потрібно 25», - сказав прем'єр.

Він зазначив, що уряд створив справедливу систему, яка віддасть належне тим, хто працював і чесно платив внески до пенсійного фонду.

«Наступний перерахунок пенсій буде у 2019 році. Це буде ще один крок, який дозволить нам підвищувати пенсії. Зараз ми зробили кроки, які вже дали нам можливість підняти пенсії та зробити перерахунок для 9 млн пенсіонерів», - сказав він.

Як повідомлялось, міністр соціальної політики Андрій  Рева заявляв, що середня пенсія після підвищень з жовтня зросла на понад 550 грн.

Нагадаємо, що 3 жовтня Рада ухвалила пенсійну реформу, 8 жовтня президент Петро Порошенко підписав її. 11 жовтня Гройсман пообіцяв щорічне перерахування пенсій.

Читайте також матеріал «Главкома» «Пенсійна реформа. Про що мовчить Гройсман?»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: