Гройсман заспокоїв країну: він тепер буде замість Саакашвілі

Гройсман заспокоїв країну: він тепер буде замість Саакашвілі
Володимир Гройсман

Прем'єр зазначив, що не збирається захищати або критикувати Саакашвілі

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман буде контролювати процеси в Одеській області, поки не буде призначений новий губернатор. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Прем'єр зазначив, що не збирається захищати або критикувати Саакашвілі. Гройсман назвав прохання про відставку його правом, однак висловив стурбованість тим, що Одеська область принаймні на місяць залишиться без голови ОДА. У зв'язку з цим він прийняв рішення особисто контролювати процеси в області.

«Хочу зі свого боку запевнити одеситів, що поки область буде залишатися без першого керівника регіону, ситуація в Одеській області буде на моєму особистому контролі», - написав Гройсман.

Як повідомлялося, сьогодні, 7 листопада, на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. «Я не хочу залишати одеситів напризволяще, але я вирішив подати у відставку», – сказав він.

Саакашвілі запевнив, що боротьба з корупцією в Україні продовжиться, а Одеса розвинеться тільки після того, як переможе корупціонерів у столиці.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називаютьпершого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що її шеф подав усі документи на звільнення з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Тепер задовольнити відставку Саакашвілі повинен президент України Петро Порошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: