Гройсман: Затриманого на хабарі заступника глави МОЗ відсторонено від посади

Гройсман: Затриманого на хабарі заступника глави МОЗ відсторонено від посади
slovoidilo.ua

Прем'єр вважає це логічним після того, що сталося

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прокоментував затримання на хабарі заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина. «Сядуть, аж загуде. Ось, починає гудіти, і будуть сидіти, і ніхто не допоможе», - сказав прем'єр під час години запитань до уряду у брифінг-холі Верховної Ради.

Також Гройсман повідомив, що Василишина на даний час відсторонено від посади. «Ми прийняли рішення відсторонити його від посади, що є абсолютно логічним після того, що сталося», - підкреслив глава уряду.  Крім того, Гройсман пообіцяв сприяти тому, щоб винні в корупції були покарані.

Як повідомлялося, прокуратура м. Києва затримала заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина під час отримання хабара. Прокуратура стверджує, що він створив систему поборів з практикуючих лікарів за надання їм можливості проводити операції в Олександрівській лікарні м. Києва, головлікарем якої він був до призначення в Кабмін. Як повідомив голова СБУ Василь Грицак, чиновник-корупціонер щотижня отримував за проведені в Олександрівській лікарні Києва операції 50-100 тис. грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: