Гройсмана посадили на здуті мішки, щоб він розказав, як треба хвалити уряд

Гройсмана посадили на здуті мішки, щоб він розказав, як треба хвалити уряд
Володимир Гройсман на урядовій ініціативі #Єдинийголос

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман зібрав керівників прес-служб відомств, аби пояснити їм, як правильно розповідати про реформи та «покращення».

У Києві пройшов Перший всеукраїнський форум фахівців в сфері урядових комунікацій в рамках урядової ініціативи #Єдинийголос, організований Департаментом інформації і комунікацій з громадськістю секретаріату Кабміну.

За інформацією Кабміну, захід зібрав близько 200 комунікаційників та піарників уряду, міністерств, центральних органів влади, Верховної Ради, Адміністрації президента, Генпрокуратури та органів місцевого самоврядування. Форум відкрив прем’єр, який пояснив всім, що «треба доносити суть того, що відбувається, рішень, які ухвалюються, реформ, які запроваджуються. І доносити чесно, зрозуміло й правильно».  

Перед учасниками форуму виступили урядовці, економісти, політики й журналісти, фахівці в сфері IT і піарники недержавного сектору – зокрема, прес-аташе представництва ЄС в Україні Давід Стулик, економіст Олександр Пасхавер, держсекретар Мінінформполітики Артем Біденко, народні депутати від БПП Вадим Денисенко та Мустафа Найєм, топ-менеджери телеканалів ICTV та СТБ Олена Фроляк та Володимир Павлюк.

Інінціатори прем’єрської піар-стратегії тепер сподіваються поширити її на всю територію країни.

 

ДОВІДКА

Урядова комунікаційна стратегія «Єдиний голос» стартувала восени 2016 року за ініціативи Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю СКМУ. «Єдиний голос» об’єднав зусилля комунікаційних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади з метою донесення до суспільства змісту і важливості реформ, які впроваджує уряд.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: