Гурт Onuka увірвався в чарти Британії, Німеччини та Франції

Гурт Onuka увірвався в чарти Британії, Німеччини та Франції
Onuka на «Євробаченні»

Виступ Наталії Жижченко на «Євробаченні» доводить, що телебачення досі залишається одним із головних інструментів просування артиста

Після феєричного виступу українського проекту Onuka на сцені «Євробачення» в якості запрошеного гостя, гурт став моментально популярним в країнах Європи. Про це пише live.karabas.com.

Те, як українська співачка виконала меш-ап зі своїх пісень, іноземні глядачі оцінили досить високо, про це можна дізнатись, якщо почитати коментарі до YouTube-трансляції.

Преса пішла ще далі. Зокрема, великий британський музичний журнал NME написав: «Після дупи (мається на увазі пранкер Віталій Седюк) і до оголошення переможця, виступав електро-фольк гурт Onuka. Він перетягнули ковдру на себе своїм убивчим міксом традиційного фольку, горнів і серйозних техно-вайб. 12 очок від нас».



Але приємніше коментарів виглядає потрапляння останнього міні-альбому Onuka «Vidlik» в чарти iTunes декількох країн і далеко не на останні місця. Велика Британія - # 26, Швейцарія - # 28, Франція - # 19. Найбільше відзначилася Німеччина - # 11.

Як відомо, минулої суботи Наталія Жижченко зі своїм проектом Onuka виступила на сцені «Євробачення» в якості запрошеного гостя. Поряд з номером переможця конкурсу Сальвадора Собрала, «Megamix» Нати Жижченко і NAONI Orchestra був одним з найбільш пам'ятних моментів вечора. Який, втім, не побачили українці, які дивилися трансляцію на «Першому національному» - в цей момент раптово почалася реклама.

Читайте також статтю: «Чи змогли б ми так?». «Євробачення-2017» очима іноземців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: