Хакери погрожують опублікувати в інтернеті фінал 7-го сезону «Гри престолів»

Хакери погрожують опублікувати в інтернеті фінал 7-го сезону «Гри престолів»

Хакери викрали у HBO 1,5 терабайти даних

Хакери, які зламали комп'ютерну мережу телеканалу HBO, погрожують опублікувати в інтернеті останній епізод сьомого сезону серіалу «Гра престолів» до його офіційної прем'єри.

Про це повідомляє Mashable.

Видання отримало від хакерів лист, в якому вони стверджують, що вже мають доступ до багатьох платформ HBO і мають намір опублікувати фінал сьомого сезону.

На доказ вони прислали Mashable список паролів від облікових записів телеканалу в соціальних мережах та сервісі Giphy.

Прес-служба HBO повторила коментар, який був поширений раніше.

Згідно з ним, канал не веде переговори з хакерами і не має наміру реагувати на кожен документ, який вони публікують.

Раніше повідомлялось, що хакери викрали у HBO 1,5 терабайти даних, в тому числі сценарії декількох епізодів серіалу «Гра престолів», і згодом оприлюднили вимоги до керівництва телеканалу виплатити їм $6 млн у Bitcoin для запобігання поширення вкраденої інформації. Хакери дали HBO три дні на виконання вимог.

Раніше повідомлялося, що нову серію «Гри престолів» виклали в інтернет до запланованої прем’єри.

Ресурс The Verge, посилаючись на джерела, яким добре відомі подробиці історії недавнього зламу HBO, повідомив, що цей витік ніяк не пов'язаний з тією хакерською атакою. Нова серія потрапила в мережу з вини компанії Star India, офіційного дистриб'ютора серіалу в Індії. Схоже, що хакерам не вдалося дістатися до повних епізодів.

Раніше хакери зламали сервери американського телеканалу HBO і викрали сценарій четвертої серії сьомого сезону «Гри престолів», яка ще не вийшла в ефір. Хакери заявляють, що викрали 1,5 терабайта даних із серверів телеканалу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: