Хакери зламали базу даних працівників ВМС США

Хакери зламали базу даних працівників ВМС США
Хакер

Секретна інформація стала доступна групі невідомих хакерів

Група невідомих хакерів зламала захист ноутбуку одного з працівників ВМС США, через який отримала доступ до особистої інформації понад 134 тис. американських військових моряків та ветеранів ВМС. Про це йдеться в офіційному повідомленні ВМС США.

«Після аналізу, проведеного за допомогою сервісу Hewlett Packard, у межах триваючого слідства Служби карного розшуку ВМС… було визначено, що секретна інформація, в тому числі імена та особисті номери соціального страхування 134386 нинішніх і колишніх моряків, стали доступними невідомим особам», - зазначається в оприлюдненому документі.

Начальник кадрової частини ВМС віце-адмірал Роберт Берк охарактеризував інцидент як «вкрай серйозний».

«Ми поки що перебуваємо на ранній стадії розслідування та активно працюємо над тим, щоб встановити (винних – Ред.), а також подбати про тих, хто постраждав від цього зламу», - зауважив адмірал.

У ВМС пообіцяли поінформувати постраждалих моряків протягом найближчих тижнів, у тому числі по телефону та електронною поштою.

Водночас зазначається, що на нинішньому етапі розслідування поки немає підстав припускати, що вкрадена інформація була неправомірного використана.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: