Холодницький і Ситник розповіли, чому не вірять у плівки Онищенка

Холодницький і Ситник розповіли, чому не вірять у плівки Онищенка
Керівники НАБУ і САП

Глава НАБУ висловив сумніви у тому, що Онищенко взагалі має якісь записи

Глава Національного антикорупційого бюро Артем Ситник та керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький на спільний прес-конференції закликали нардепа-втікача Олександра Онищенка надати їм скандальні записи.

«Ми перевіряємо, є провадження, яке стосується пана Онищенка... Провадження з приводу отримання хабарів. Ми звертаємося вкотре до пана Онищенка: надайте всі записи для їхньої перевірки у рамках досудового слідства, а краще приїдьте, ми на вас чекаємо. Для того, щоб уникнути отих спекуляцій і подозованого викиду тієї чи іншої інформації, треба просто показати все. Бо поки що ці його заяви сприймаються як від особи, яка є підозрюваною, переховується від слідства і будь-яким чином намається, щоб про її злочин забули, намагається викинути якусь неповну інформацію. Коли будуть усі записи, проведено слідчі дії, можна буде говорити про якісь результати. Поки що я як прокурор цим записам не вірю», – зазначив Холодницький.

Ситник у свою чергу висловив сумніви у тому, що Онищенко взагалі має ці записи: «Хай він надасть ці записи, які він має – якщо він їх має». Він також додав: «Єдина мета цих заяв – політизація справи, в якій він фігурує».

Нагадаємо, у вівторок, 6 грудня, у ЗМІ з'явився запис, зроблений нардепом Олександром Онищенком з нібито депутатом Олесем Довгим, який, за твердженням Онищенка, приїхав із ним домовлятися.

Як повідомлялося, Онищенко, який раніше заявляв про передачу «компромату на Порошенка» спочатку американським, а потім і російським спецслужбам, має в своєму розпорядженні чотири кейси записів із матеріалами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: