Холодницький назвав брехнею заяви Онищенка про звернення до НАБУ щодо корупції в Раді

Холодницький назвав брехнею заяви Онищенка про звернення до НАБУ щодо корупції в Раді
Назар Холодницький

Глава САП – Онищенку: Якщо сказав «А», кажи й «Б», «В», «Г», «Д» – і так до кінця алфавіту. Скажи це, дай матеріали, дай документи

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький спростовує слова депутата-втікача Онищенка про те, що він тричі звертався до НАБУ з приводу корупції в Раді. Про це Холодницький заявив в ефірі телеканала «112 Україна».

«Якщо ти сказав «А», кажи й «Б», «В», «Г», «Д» – і так до кінця алфавіту. Скажи це, дай матеріали, дай документи. І тоді ми зможемо провести слідство. Тому що це тактика і методика розслідування проваджень. Якщо ти заявник, у тебе є інформація, дай її слідству. Поки що відповіді ми... ніякої не отримали. Ті його твердження, що він тричі звертався до НАБУ, не відповідають дійсності. Це брехня», - заявив Холодницький.

Нагадаємо, народний депутат Олександр Онищенко заявив, що депутати продають свої голоси у Верховній Раді. За його словами, купленими, зокрема, були голоси за призначення і відставку генпрокурора Віктора Шокіна, нове призначення Юрія Луценка і відставку з посади голови Служби безпеки Валентина Наливайченка.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура викликає на допит нардепа Олександра Онищенка на вівторок, 13 грудня. Правоохоронці закликають його надати матеріали щодо корупції в Раді.

Провадження щодо записів Онищенка відкрито за статтею про одержання неправомірної вигоди. Скандал, спровокований компроматом Олександра Онищенка, привів до ініціативи депутатів створити ТСК з розслідування фактів корупції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: