Холодницький не приїде в суд до Насірова: «Я не хлопчик за викликом»

Холодницький не приїде в суд до Насірова: «Я не хлопчик за викликом»

Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу голові Державної фіскальної служби Роману Насірову розпочнеться о 9.30

Глава спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький не має наміру приїжджати в суд. «Я не хлопчик за викликом», цитує його слова «5 канал» у Twitter.

У свою чергу народний депутат Мустафа Наєм підкреслив, що судове засідання щодо обрання запобіжного заходу голові Державної фіскальної служби Роману Насірову розпочнеться о 9.30.

«Чекаємо тут», — сказав він.

Сьогодні опівночі закінчився термін утримання під вартою Насірова, якого Кабмін відсторонив від посади на час розслідування. Чиновника підозрюють у розкраданні 2 млрд грн з бюджету.

Адвокат усуненого з посади голови Державної фіскальної служби Олександр Лисак повідомив, що Роман Насіров запросив прибути до Солом’янського райсуду Києва голів САП і НАБУ Назара Холодницького та Артема Ситника.

За словами адвоката, Роман Насіров планує зробити офіційну заяву з огляду на завершення терміну його тимчасового затримання.

Зазначимо, що у Києві під Солом’янським судом відбувається акція протесту, учасники якої вимагають обрати запобіжний захід Насірову.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України не має нової підозри відстороненому голові Держфіскальної служби України Роману Насірову.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: