Холодницький поскаржився на активістів-антикорупціонерів, які його не люблять

Холодницький поскаржився на активістів-антикорупціонерів, які його не люблять
Назар Холодницький

Не може бути хорошого Антикорупційного бюро при поганій Антикорупційній прокуратурі – голова САП

Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів, чому його відомство звинувачують у неефективності, на відміну від Національного антикорупційного бюро.

«Швидше за все, через те, що я не надав жодному з чинних народних депутатів інсайдерської інформації у справі «чорної бухгалтерії» Партії регіонів, в якій фігурував громадянин США. Після цього інформація все одно з'явилася в ЗМІ, понад те, її опублікували на сайтах офіційних державних органів. Я не знаю, звідки цей депутат отримав інформацію», – зазначив він, пише «Фокус».

Холодницький додав, що з того часу деякі активісти звинувачують його в тому, що він – «тиран», а його прокурори «не приймають самостійно ніяких рішень».

«Але активісти повинні зрозуміти одне: не може бути хорошого Антикорупційного бюро при поганій Антикорупційній прокуратурі, і навпаки. Всі досягнення і недоліки – це спільна робота. Не було б справ ні Насирова, ні Охендовського, ні Онищенка, якби не було Спеціалізованої антикорупційної прокуратури», – наголосив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: