Холодницький збирається сьогодні ночувати на роботі через е-декларацію

Холодницький збирається сьогодні ночувати на роботі через е-декларацію
Назар Холодницький

Прокурор пообіцяв, що закриє питання сьогодні ж

Глава Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький пообіцяв, що сьогодні не піде з роботи, доки не закінчить заповнення е-декларації.

За його словами, чернетка його декларації вже готова, він зібрав усі необхідні документи, однак робота системи залишає бажати кращого.

«Перед тим три тижні тому я почав заповнювати чернетку, потім були відрядження і я припинив, позавчора зайшов на сайт і чернетки не було. Тобто вона зникла. Заповнив знову ввечері. Поки провів нараду, повернувся – знову зникло. Плюнув, закрив комп'ютер, приходжу вранці – знову все відновилося. Це, напевно, радше якісь технічні процеси, ніж якісь питання юридичного характеру. Але, слава богу, прийшла смска, що останню чернетку збережено. Сьогодні доб'ю кілька даних, треба вбити кадастровий номер однієї ділянки, бо раніше цього не вимагали, і вбити він-код автомобіля, ще 2015 року, якого в мене вже немає. Зараз шукаю, кому я продав, щоб сказав він-код автомобіля», – сказав Холодницький в інтерв’ю «112 Україна».

Прокурор пообіцяв, що закриє питання сьогодні ж.

«Питання технічного характеру є. Я, як суб'єкт декларування, бачу, що є якісь технічні питання, перезавантаження сервера, воно є. Але що воно є вирішальним, я б не стверджував. Тим більше вчора подали і прем'єр, і голова ВР, чому інші не можуть? Можливо, це суто українська натура: ми все тягнемо до останнього дня. Сьогодні не піду з роботи, доки не заповню», – запевнив антикорупційний прокурор.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес може похизуватися вражаючою колекцією елітних годинників. Щоправда, від прем'єра Гройсмана він «відстав»: його колекція нараховує тільки 11 екземплярів, тоді як у глави уряду люксових годинників 12. Згідно з декларацією, Кернес, серед іншого, володіє житловим будинком площею 7 кв. м та кімнатою площею 57,3 кв. м у харківському готелі «Національ».

Як повідомлялось, також Гройсман задекларував 2,4 млн гривень, 460 тис. євро і 870 тис. доларів, а його дружина – 1,6 млн гривень і 372 тис. доларів готівки. А от екс-спікер Володимир Литвин здивував набожністю: він задекларував 32 ікони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: