Хто «агент Путіна»: Ляшко чи Тимошенко? Опитування

Хто «агент Путіна»: Ляшко чи Тимошенко? Опитування
Тимошенко та Ляшко

Ляшко сипле образами і звинуваченнями на адресу колишньої соратниці

Один з головних скандалів тижня, що минає, був спровокований гучним звинуваченням лідера Радикальної партії Олег Ляшка на адресу Юлії Тимошенко («Батьківщина»). Лідерці опозиції приписали спробу дестабілізації ситуації в Україні.

Як відомо,15 листопада Ляшко зірвав виступ з парламентської трибуни свого однопартійця, найстаршого депутата Ради Юрія Шухевича, заявивши, що це «маніпуляція», оскільки слово 83-річному нардепу передала «Батьківщина». Ляшко попросив у спікера Андрія Парубія про перерву в засіданні. Під час перерви в кулуарах парламенту сталася бійка за участю Ляшка і «радикала» Ігоря Мосійчука з одного боку та Олександра Білика – з іншого. Ляшко стверджував, що Білик - начебто помічник Медведчука і знаходиться в Раді «для дестабілізації ситуації». Сама ж Тимошенко заявила, що Білик «ніколи в житті не працював  навіть близько біля Медведчука. До того ж нині Білик працює виконавчим директором новоствореного громадського об’єднання «Українські патріоти», яке очолює... сам Юрій Шухевич».

Після цього Ляшко звернувся до президента з вимогою позбавити Тимошенко українського громадянства через її «антидержавну» діяльність та викликав її на публічні дебати. При цьому «радикали» повністю заблокували доступ журналістів до самого Шухевича, який би міг викласти свою версію подій. Нагадаємо, депутат пересувається за допомогою сторонніх, оскільки має поганий зір.

Висловити свою думку щодо конфлікту головних опозиціонерів можна, взявши участь в опитуванні:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: