Іллічівський порт офіційно став «Чорноморськом»

Іллічівський порт офіційно став «Чорноморськом»

Перейменування закріплено наказом Міністерства інфраструктури України

Державне підприємство «Іллічівський морський торговельний порт» перейменовано в державне підприємство «Морський торговельний порт «Чорноморськ». Як повідомили у прес-службі порту, перейменування закріплено наказом Міністерства інфраструктури України №319 від 16 вересня 2016 року.
«Підготовчий період, що передував цьому рішенню, тривав кілька місяців», – зазначили в прес-службі.
Згідно з наказом, тепер ДП «МТП «Чорноморськ» має затвердити статут підприємства. Директору ДП «МТП «Чорноморськ» Сергію Крижановському слід зареєструвати статут в установленому порядку в органах реєстрації. Після цього в 10-денний термін передати засвідчені відповідним чином копії статуту до юридичного департаменту, департаменту управління об'єктами держвласності в Управлінні кадрової служби Мінінфраструктури України. Контроль за виконанням цього наказу покладено на заступника міністра інфраструктури Надію Казначеєву.
Зазначається, що перейменування здійснено на підставі статей Господарського кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», Закону України «Про управління об'єктами державної власності», постанови Верховної Ради України від 4 лютого 2016 року №984 «Про перейменування окремих населених пунктів і районів».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: