Індія готова до посилення відносин зі США

Індія готова до посилення відносин зі США

В Нью-Делі позитивно оцінили останні заяви державного секретаря США

У п’ятницю, 20 жовтня, речник Міністерства закордонних справ Індії заявив, що Нью-Делі готовий до посилення відносин зі Сполученими Штатами Америки.

За його словами, індійська сторона позитивно оцінила нещодавній виступ державного секретаря США, в якій той надавав позитивну оцінку динаміці двосторонніх відносин, повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Зі свого боку Нью-Делі поділяє оптимізм щодо майбутнього напрямку відносин. Індія, як слідує із слів речника МЗС, також згодна із необхідністю побудови міжнародного порядку, який тримається на правилах. При тому, що даний міжнародний порядок ставиться під загрозу агресивними діями КНДР.

Дана заява була зроблена на фоні майбутнього першого візиту державного секретаря США Рекса Тіллерсона до Індії, який має відбутися наступного тижня. 

Як повідомляв «Главком», конфлікти на Близькому Сході, ситуація в Південній Азії, проблема масової міграції у світі, глобальні гуманітарні кризи стануть основними питаннями восьмиденного турне державного секретаря США Рекса Тіллерсона, під час якого він відвідає п'ять країн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: